Operettinfo.hu - Budavári Palotakoncert 2018-ban az Oroszlános Udvarban - Jegyek itt! • Budavári Palotakoncert 2018-ban az Oroszlános Udvarban - Jegyek itt!

  Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Budavári Palotakoncert 2018-ban a Budai Vár Oroszlános udvarában. A kiemelt fontosságú nyári szabadtéri rendezvény már elmaradhatatlan kelléke lett a budai szórakoztató repertoárnak, hiszen a különleges helyszínen igazán exkluzív színvonalú koncert várja a nézőket.

  Az elmúlt években a Budapesti Operettszínház sztárjai és számos operasztár színpadra lépett már aBudavári Palotakoncert gáláin. Oszvald Marika, Peller Anna, Kerényi Miklós Máté, Gömöri András Máté, Kállay Bori, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, és még hosszan sorolhatnánk azoknak a művészeknek a sorát akiket az elmúlt öt évben színpadon láthattunk. A gála akkora sikert aratott, hogy 2017-ben már külföldi meghívást is kapott.

  Léher Ferenc, Lévay Szilveszter, Kálmán Imre melódiáit már jól ismeri a közönség és mindig óriási sikert aratnak. Nem lesz ez másként 2018-ban sem.

  A Budavári Palotakoncert 2018. augusztus 3-4-én is egy fergeteges gálával várja a közönséget.

  Jegyvásárlás és jegyárak itt!

  A gála fellépőinek névsorát még nem hirdették ki.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.05.07.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2018


  j lap - 1

  Partnerek: