Operettinfo.hu - Zsuzsi kisasszony operett a Turay Ida Színházban - Jegyek itt! • Zsuzsi kisasszony operett a Turay Ida Színházban - Jegyek itt!

  A Zsuzsi kisasszony egyszerű, szép, emberi történet.
  Egy magyar kisvárosban játszódik, a világhírű zeneszerző csodálatosan szép dallamaival. Zenekritikusok arra célozgattak a Zsuzsi kisasszony bemutatója után, hogy “mintha Kálmán a világot bejárt műveiből merített volna…” A Zsuzsi kisasszony előtt csak egyetlen Kálmán-operett futott be világsikert, a Tatárjárás, a többi mind a postamester-lány színpadra lépése után született… Kálmán Imre a Zsuzsi kisasszonyt tartotta a legkedvesebb művének.

  Kálmán Imre Zsuzsi kisasszony című operettje 2018 márciusától Budapesten a Turay Ida Színházban látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Az új operett bemutató Mikó István, Győri Péter, Kisfaludy Zsófia, Sövegjártó Áron, Kurkó J. Kristóf, Lovas Emília, Cservenák Vilmos és Vass János Pál főszereplésével lesz látható.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.03.18.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2019


  j lap - 1

  Partnerek: