Operettinfo.hu - Hogy mondott fel az Operettszínház művésze előadás után? • Hogy mondott fel az Operettszínház művésze előadás után?

  Az Operettszínház színpadán legendák játszották az operett főszerepeket mindig is. Az egyik legismertebb színész távozása is legendás, hiszen azon a legendás estén történt botrány új irányt adott Feleki Kamill pályafutásának. A konfliktus az Operettszínház két sztárja Honthy Hanna és Feleki Kamill között támadt. A Csárdáskirálynő sokadik előadását játszották a megszokott rend szerint, ám a tapsrendben aznap este változás történ. A tapsrend szerint a függöny előtt Feleki kézen fogja Honthyt és előre kíséri, majd meghajolnak. Ám aznap este Honthy úgy döntött egyedül megy előre megköszönni a tapsot. Feleki kezet nyújtott Honthynak hogy előre kísérje, ám Honthy erre csak az esernyőjével csap bele Feleki kezébe. Az előadás után Feleki Kamill kijelenti, hogy nem kíván többet részt venni az előadásban és távozik.

  Óriási botrány volt, ugyanis a Csárdáskirálynő éppen külföldi vendégszereplések előtt állt. Végül Felekit a művelődési miniszter is magához hívatta és a turnét még végig csinálta, ám ezután elhagyta az Operettszínházat és csak évekkel később tért vissza, miután Szinetár Miklós új előadásaiban óriási sikert aratott és pályája új irányt vett, hiszen a konfliktus hatására műfajt váltott.

  Ha szeretnél még olvasni régi történeteket és operett legendákat, akkor csatlakozz Facebook oldalunkhoz ahol elsők között értesülhetsz friss híreinkről! www.facebook.com/operettinfo  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.10.27.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: