Operettinfo.hu - Peller Károly és Bódi Barbi operett koncertje - Jegyek itt! • Peller Károly és Bódi Barbi operett koncertje - Jegyek itt!

  Idén nyáron hagyományosan ismét koncertet ad a Hilton Budapest Dominikánus Udvarán a világhírű 100 Tagú Cigányzenekar Kamaraegyüttese, fiatal operett énekesek Bódi Barbara és Peller Károly közreműködésével 2013. július 18-án.

  A nagy zenekarból alakult együttes különlegessége, hogy kizárólag a vezető prímásokat és legnevesebb muzsikusokat egyesíti, fantasztikus kvalitást és hangulatot kölcsönözve a rendezvénynek. Az együttes sajátos átiratában a már jól ismert klasszikusok a közönség számára mindig különleges élményt nyújt. Az esten többek között fellép „Buffó” Rigó Sándor, Lendvai „Csócsi” József, Ifj. Berki László, Jónás Mátyás, Suki András és a felülmúlhatatlan cimbalomkirály Ökrös Oszkár valamint idén először helyet kívánunk adni a produkcióban a két tehetséges fiatal operett énekesnek, akik tolmácsolásában Kálmán és Huszka operett remekeiből kapunk ízelítőt a kétrészes esten.

  Koncertjeinken hangulatos zenével és welcome pezsgővel fogadjuk a vendégeket. A szünetben a Hilton Szálloda büfét biztosít az Udvar előcsarnokában, hogy a közönség kellemesen tölthesse az időt az előadás folytatásáig, gyönyörködve az Udvarról eléjük táruló esti Budapest csodálatos panorámájában.

  A kamarazenekar dominikánus udvari koncertje minden évben az érdeklődés középpontjában áll, a helyszín különleges adottsága miatt az együttes egyik legkedveltebb fellépő helye.


  Szólista: Bódi Barbara és Peller Károly operett énekesek
  Érkezés a Hilton Budapest Szálloda főbejáratán keresztül.
  Az Udvar nyitása: 20:00 óra
  Koncert kezdés: 20:30 óra
  Jegyár egységesen 6.500 Ft. Online jegyvásárláshoz kattintson ide!
  Vendégeinket érkezéskor egy pohár pezsgővel fogadjuk. Helyfoglalás az érkezés sorrendjében. Eső, rossz idő esetén a koncert a Hilton Budapest Szálloda Báltermében kerül megrendezésre.
  MŰSOR

  I. rész

  Hacsaturján: Kardtánc

  Brahms: V. Magyar tánc

  Erkel :Palotás

  Monti: Csárdás

  Horváth: Cigánytűz

  Hubay:Hullámzó Balaton…(Csárdajelenet)

  Kálmán: A csárdáskirálynő – Jaj Cica … /Peller Károly/

  Kálmán: A csárdáskirálynő – Te rongyos élet … /Bódy Barbara, Peller Károly/

  Cimbalomszóló: Tradicionális dalok

  Bizet: Carmen

  II.rész

  J. Strauss: Denevér nyitány

  J. Strauss: Éljen a Magyar!

  Brahms: I. Magyar tánc

  Csajkovszkij: Virágkeringő

  Huszka: Erzsébet – Délibábos Hortobágyon /Bódy Barbara, Peller Károly/

  Kálmán: Marica grófnő – Szép város Kolozsvár /Bódy Barbara, Peller Károly/

  Liszt:II. Magyar rapszódia

  Dinicu: A pacsirta

  Kálmán: A csárdáskirálynő – Húzzad csak kivilágos virradatig  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Call / MTI
  Dátum: 2013.06.30.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: