Operettinfo.hu - Eszenyi Enikő operettet is bemutatna a Vígszínházban! • Eszenyi Enikő operettet is bemutatna a Vígszínházban!

  Publikussá vált Eszenyi Enikő a Vígszínház igazgatói posztjára írt pályázata. A 2019-ig tervezett bemutatókból válogattunk össze néhányat. A színház új bemutatói között külföldi és magyar musicalek mellett számos operett bemutató terve is szerepel.

  Külföldi zenés művekből a Cherbourgi esernyők és az Ének az esőben, míg magyar zenés művekből két Bartók mű A csodálatos mandarin és A fából faragott királyfi, valamint musical és operett repertoárból a Valahol Európában, Én és a kisöcsém, Állami áruház, A régi nyár, 3:1 a szerelem javára, Lili bárónő, Csárdáskirálynő és a Zsuzsi kisasszony szerepel a következő 5 évad tervében.

  A prózai bemutatók között nyolc Shakespeare valamint Szabó Magda, Szerb Antal, Mikszáth Kálmán, bemutatók és két Rejtő Jenő, két Tamási Áron, négy Molnár Ferenc, kilenc kortárs magyar bemutató is szerepel. A kortárs és klasszikus dráma bemutatók száma pedig ezeket is felülmúlja.

  A teljes pályázat ide kattintva tekinthető meg  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Call / MTI
  Dátum: 2013.09.04.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2021


  j lap - 1

  Partnerek: