Operettinfo.hu - Mága Zoltán Újévi koncert 2015-ben Bécsben is - Jegyek itt! • Mága Zoltán Újévi koncert 2015-ben Bécsben is - Jegyek itt!

  A Budapesti Újévi koncertet követően 2015. január 4-én Bécsben is Újévi koncertet ad Mága Zoltán.

  Még karácsony előtt Budapesten a Budapesti Operettszínházban ad koncertet majd , Bécsben, a Winer Christmas koncerten lépe fel. A karácsonyi koncertet az élő televíziós közvetítések révén 40 országban láthatnak és világhírű művészekkel közösen szórakoztatja a nagyérdeműt.

  A Hegedűvel a világ körül turnésorozat Kínában, és a Közel-Keleten folytatódik, de a művész újra teljes szívéből és hatalmas lelkesedéssel készül a Zene határok címmel rendezendő VII. Budapesti Újévi Koncertjére, hogy a hagyományt folytatva most öt kontinens világhírű sztárvendégeivel együtt köszöntse az új esztendőt a magyar fővárosból 2015. január 1-én. Mága zoltán budapesti adventi és újévi koncertjeire még vannak jegyek. Jegyvásárláshoz kattintson ide!


  A budapesti koncert után már azonnal készülődik is a bécsi koncertre. A Wiener konzerthausban számos nemzetközi sztárt és a legjobb magyar zenészeket látja vendégül.
  Mága Zoltán Bécsi Újévi koncertjére már árulják a jegyeket. A fellépők névsora és jegyinfók valamint online jegyvásárlás itt!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2014.12.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: