Operettinfo.hu - Újévi Operett Gála 2018-ban Debrecenben a Főnix Csarnokban - Jegyek • Újévi Operett Gála 2018-ban Debrecenben a Főnix Csarnokban - Jegyek

  A Budapesti Operettszínház olyan sikeres darabokat állított színpadra mint a Rebecca, Elisabeth, vagy a két Disney előadása a Notre Dame-i toronyőr és A Szépség és a Szörnyeteg, vagy a legnagyobb siker az 500 előadást megélt a Rómeó és Júlia vagy éppen a debreceni származású Szabó Magda könyvéből írt Abigél musical. A musicalek mellett persze olyan operetteket is bemutattak mint a Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, Viktória, A csókos asszony, Mágnás Miska. Ezeknek az előadásoknak Magyarországon kívül Tel Avivtól Oroszországig nagy sikere volt világszerte.

  A Budapesti Operettszínház Újévi Operett és Musical gáláján 2018. január 6-án Debrecenben a Főnix Csarnokban a legnagyobb operettekből és musicalekbeől válogatnak majd. Jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Felejthetetlen show műsor, látványos jelmezek, forró hangulat, lendületes tánckarral fűszerezve! Közreműködik Kállay Bori, Oszvald Marika, Szulák Andrea, Dolhai Attila, Feke Pál és Peller Károly mellett, a Budapesti Operettszínház Balettkara és a Kodály Filharmonikusok.
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.11.11.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: