Operettinfo.hu - Meghallgatást hirdet az Operettszínház! • Meghallgatást hirdet az Operettszínház!

  A Budapesti Operettszínház kétfordulós általános meghallgatást hirdet operett és/vagy musical műfajban.

  A meghallgatás első fordulója 2019. április 10-én és 11-én 10 órától, a Budapesti Operettszínház színpadán történik (Budapest, Nagymező u. 17, 1065), a továbbjutók április 24-én a Budapesti Operettszínház háziszínpadán énekelhetnek a második fordulóban. A második fordulóra továbbjutókat 2019. április 15-én éjfélig értesítik.

  A két fordulóra 3 szabadon választott áriát/dalt/szubrett-táncoskomikus kettőst kérünk, melyeket a jelentkezéskor fel kell tüntetni. Minden művet zongorakísérettel kell előadni, melynek kottáját a jelentkezők biztosítják. Zenei alappal történő éneklés nem lehetséges.

  Zongorakísérőt a Budapesti Operettszínház igény szerint biztosít, de előzetes próbára nincs lehetőség. Amennyiben a jelentkező saját zongorakísérőt hoz, kérjük azt is tüntesse fel a meghallgatásra küldött anyagban.

  Jelentkezni 2019. március 22-én, éjfélig e-mailben lehet fényképes életrajzzal. A szakmai életrajznak minden esetben tartalmaznia kell a pontos születési időpontot. Utólagos hiánypótlásra nincsen lehetőség, a fenti feltételek bármelyikének hiánya automatikus kizárást jelent a meghallgatáson történő részvételről.

  Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a határidőn túl érkező jelentkezéseket nem tudják elfogadni, valamint arra, hogy a meghallgatást követően szakmai indoklást nem áll módjukban küldeni.

  A jelentkezők sorrendjének beosztásáról e-mailben adnak tájékoztatást.

  Email: cseh.dalma@operett.hu  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.02.13.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2019


  j lap - 1

  Partnerek: