Operettinfo.hu - Budapest, te csodás operettgála Budapesten - Jegyek itt! • Budapest, te csodás operettgála Budapesten - Jegyek itt!

  A Budapest, te csodás című operettgálán 2019. szeptember 9-én a Dohány utcai zsinagógában a mai hangzást vegyítik az operettek csodálatos, legnépszerűbb slágereivel. Ez a klasszikus elemekre épített, látványos jelmezzel gazdagított swingoperett, egy igazán varázslatos előadás, amelyben a kitűnő énekeseket profi zenészek egészítenek ki.

  A Monarchia Operett társulata azt a célt tűzte ki, hogy magasan képzett fiatal tehetségekkel fiatalos, lendületes formában, és a klasszikus értékeket megőrizve népszerűsítse a magyar nemzeti kincsnek tekinthető operettet.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Az Artisjus- és Fonogram-díjas szaxofonművész, zenész, zeneszerző, Bársony Bálint és zenekarának különleges előadásában az operettmuzsika többek között szaxofonon, dobbal, elektromos gitárral szólal meg, kissé bossa novás, jazzes hangszerelésben, amely új, modern színt ad a dalok világának, de nem nyomja el az operett alapadottságait. Ez a crossover muzsika, amely keresztezi a zenei világokat, de megtartja az egyes zenei stílusok, műfajok értékeit. Ezen az estén újszerűen, új kísérettel, táncos ritmusban szólalnak meg azok a sokak által annyira szeretett slágerek, mint a Táncolnék a boldogságtól, a Jaj, cica, a Te rongyos élet, az Egy dunaparti csónakházban, a Hétre ma várom, a Legyen a Horváth kertben, a Jöjjön ki Óbudára, a Cintányéros cudar világ vagy az este címadó dala, a Budapest, te csodás.

  Előadók: Bársony Bálint és zenekara, valamint a szólisták:Homonnay Zsolt – bonviván; Koós Réka – musical énekes, Árvai Dániel – tenor; Gats Éva – szubrett; Kollár Péter Erik – komikus; és Sipos Mariann – primadonna.

  Játékunk nyertesei:
  Vargáné Danis Aneta, Fehér Dalma
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.09.08.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2021


  j lap - 1

  Partnerek: