Operettinfo.hu - Operett gála a RAM Colosseumban - Jegyek itt! • Operett gála a RAM Colosseumban - Jegyek itt!

  Egy operett gála járja az országot már hónapok óta, s két alkalommal Budapetre is ellátogat. A gáláról így írnak a szervezők:

  "Műsorunkban a legnépszerűbb bécsi és budapesti operettszerzők legismertebb műveinek melódiái csendülnek fel, melyet az ország legkitűnőbb ének- és színművészei tolmácsolnak Önöknek. Gálánk különlegessége az áriák közötti, úgynevezett „interaktív-narráció”, melynek segítségével megismerkedhetnek az operett, mint műfaj kialakulásának történetével, múltjával, jelenével, jövőjével. Megtudhatják, hogy mit mondott Puccini Lehár Ferencnek, amikor először látta a Mosoly országát, vagy mi volt az eredeti címe a leghíresebb Kálmán Imre operettnek, a Csárdáskirálynőnek. A tánc szerelmeseit sem hagyjuk élmények nélkül, hiszen műsorunkban a zeneszámok kiegészítéseként, illetve szólisztikusan, önálló betétként is láthatnak táncprodukciókat, melyeket az ország legkiemelkedőbb tehetségű táncművészei adnak elő."

  Az Operett gála 2019. október 2-én és november 13-án Budapesten a RAM Colosseumban lesz látható. Jegyvásárlához kattintson ide!

  A turnézó gála fellépői:
  Balog Tímea/Bódi Barbara/Denk Viktória/Jancsó Dóra/Pánczél Klaudia/Szegő Adrienn, Bácsatyai Gergely/Kurkó József/Ondrik János/Pásztor Máté/Sövegjártó Áron  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2019.09.08.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2021


  j lap - 1

  Partnerek: