Operettinfo.hu - Alexandov együttes koncert 2015-ben Budapesten - Jegyek itt! • Alexandov együttes koncert 2015-ben Budapesten - Jegyek itt!

  Nem először látogat el hozzánk az Alexandrov együttes, ami 120 főből áll, amelyet egy férfikórus, egy zenekar és egy táncegyüttes alkot. A világhírű orosz produkció méltán híres, hiszen rengeteg elismerést kaptak már.

  Az orosz művészetvilág egyik legértékesebb exportcikkének számító népi unikum az Alexandrov, ami az igazi orosz művészetet reprezentálja immáron több évtizede. A magas szinten válogatott énekesek,táncosok és zenészek Oroszország legjobbjainak számítanak. Az együttes népszerűsége és profizmusa megkövetelte, hogy a táncosok terén is a legjobb színvonalat nyújtsa, így az Alxandrov együttes táncművészei egytől egyig a legjobb iskolákban végzett szakmailag magasan elismert művészek. Az ő tolmácsolásukban láthatjuk a Matróz táncot, a Kozák táncot, de természetesen eredeti orosz autentikus táncokat is mutatnak majd nekünk a kiváló művészek. Az Alexandrov népszerűségének receptje nagyon egyszerű. A maximalizmusáról híres csapat 2017-ben ismét Budapestre látogat.

  Az Alexandrov együttes budapesti koncertjét 2017. május 28-án a Papp László Sportarénában rendezik meg. Jegyek már 3900 forinttól kaphatóak! Jegyárak és jegyinfók itt!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Call / MTI
  Dátum: 2015.08.24.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: