Operettinfo.hu - Gyermek Hollywood Classics koncert mesefilmzenékkel - Jegyek itt! • Gyermek Hollywood Classics koncert mesefilmzenékkel - Jegyek itt!

  A Hollywood Classics mintájára közismert gyermekfilmek zenéjéből válogat 2014. április 26-i szombathelyi koncertjére a Savaria Szimfonikus Zenekar - közölte Mérei Tamás, a zenekar igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján.

  Mérei Tamás tájékoztatása szerint tíz mesefilmből 23 dal csendül majd fel, hét olyan énekes segítségével, akik a filmek magyar szinkronjában is hangjukat kölcsönözték a szereplőknek. A szombathelyi AGORA Művelődési és Sportházban részletek hangzanak majd el az Aladdin, az Egyiptom hercege, Az oroszlánkirály, a Hófehérke, A Notre Dame-i toronyőr, a Pocahontas, A kis hableány, a Hamupipőke, A szépség és a szörnyeteg, valamint a Pinokkió című filmekből.

  A Gyermek Hollywood Classics koncertre már árulják a jegyeket. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

  Elmondta, hogy ötödik éve rendezik meg októberben az Oscar-díjátadók hangulatát idéző Hollywood Classics-ot Szombathelyen, és ugyancsak öt éve tervezik, hogy gyermekek számára is adnak majd hasonló koncertet, természetesen az ő érdeklődésüknek megfelelően a mesefilmek világát megidézve.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Call / MTI
  Dátum: 2014.04.02.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: