Operettinfo.hu - Szereplő változás a Bál a Savoyban előadáson! • Szereplő változás a Bál a Savoyban előadáson!

  Egyeztetési problémák miatt Egyházi Géza helyett, Boncsér Gergely fog fellépni Ábrahám Pál: Bál a Savoyban című operettjében Vácott, a Madách Imre Művelődési központban 2012. május 11-én 19.00 órakor.

  Egyházi Géza ugyanabban az időben az Egy nyári éj mosolya Carl-Magnus Malcolm gróf szerepét játssza majd. Kérdésünkre, a népszerű musical énekes az időpontok ütközéséről ezt mondta:
  "Egyeztetési problémák miatt lesz a változás. A Centrál teljesen váratlanul kiírt egy Egy nyári éj mosolyát, amit ebben a hónapban soha máskor nem tudjuk játszani, mert a darab szereplői közül többen is külföldön vannak. Nyilván az ottani szerződésem az erősebb, és Vácon Boncsér Gergő fog majd beállni Henry szerepébe."

  A musicalrajongók hol láthatnak ezen kívül még a közeljövőben?
  "Ami a legközelebbi dátum, az a Syma csarnokban lévő StarDust: a musical Show lesz. Eddig volt a tanulás ideje, aztán a jövő héten mi szinte leköltözünk Győrbe, mert a Győri filharmonikusok fognak kísérni ezen a koncerten. Nem várható hogy akkora létszámú ember cuccozzon, úgyhogy mi fogunk lemenni hétfőtől szerda estéig próba, csütörtökön főpróba, pénteken az előadás. A nyáron, az Érinthetetlenek pop-musical lesz a legnagyobb szabású az életemben, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon elsőre négy alkalommal fogjuk játszani. Aztán mi abban bizakodunk hogy ha már beleteszünk több hónapnyi munkát, akkor minél hosszabb életű lesz."  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Vajda Péter
  Dátum: 2012.05.10.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: