Operettinfo.hu - Csínom Palkó az Operettszínház új bemutatója - Jegyek itt! • Csínom Palkó az Operettszínház új bemutatója - Jegyek itt!

  Egy daljátékot mutat be a színház 2015. április 24-én KERO rendezésében Csínom Palkó címmel. A daljáték főszerepeiben látható lesz Szabó Dávid, Oszvald Marika, Kerényi Miklós Máté és Faragó András is az Operettszínház nyári közleménye szerint.

  A Csínom Palkó története, zenei hangvétele úgy magyar, hogy egyszerre nagyon friss és nagyon lendületes, a koreográfusok számára remek kihívás csakúgy, ahogy a díszlet- és jelmeztervezők is örömüket lelhetik benne. Kiváló szerepek, többek között egy abszolút átütő lehetőség Oszvald Marika számára, és mellette sok-sok jól formálható figura.

  Farkas Ferenc bizonyára örülne, hiszen termékeny művészként élt - számtalan filmhez, színpadi műhöz írt zenét - de mindig fontos volt számára a közönség jelen idejű érdeklődése és szeretete! Ugyanakkor benne egy olyan nagymestert tisztelhetünk, aki 2015-ben lenne 110 éves, ám még 90 évesen is volt bemutatója az Operaházban; miközben a XX. századi nagy komponistáink közül növendéke volt: Ligeti György, Kurtág György, Szokolay Sándor, Petrovics Emil, Vujicsics Tihamér. A Csínom Palkó alaptörténete, magával ragadó zenéje nagyon alkalmas arra,hogy egy ízig-vérig mai játékot formáljunk belőle,ami úgy magyar és történelmi, hogy egyszerre friss, lendületes, és mégis elgondolkoztató, miközben a jelen világ számos gondjával is foglalkozik.

  Petőfi így írt hajdanán: "Pártolj, közönség, aztán haladunk,- Haladjatok, majd aztán pártolunk!" Remélik,ez a haladónak szánt feldolgozás elnyeri közönségünk szerető, érdeklődő, és ezáltal pártoló kedvét.

  A Csínom Palkóra jegyek már január 20-tól kaphatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  A Csínom Palkóban Lehoczky Zsuzsa, Oszvald Marika és Kállay Bori, az operett műfajának igazi nagyasszonyai végre egy produkcióban láthatók majd. A főbb szerepekben pedig Szabó P. Szilveszter, Kerényi Miklós Máté, Gömöri András Máté, Lévai Enikő és Dancs Annamari bizonyít majd.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Call / MTI
  Dátum: 2015.01.19.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: