Operettinfo.hu - Budavári Palotakoncert 2015-ben a Budai Várban - Jegyek itt! • Budavári Palotakoncert 2015-ben a Budai Várban - Jegyek itt!

  A Budavári Palotakoncerttel már hagyományt teremtettek a Budai Vár Oroszlános Udvarában, ahol évről évre egyre nagyobb sikert arat az operett fesztivál hangulatú koncert. Az Budapesti Operettszínház sztárjaival és látványos színpadtechnikával a közönség igazi színházi élményt kap, miközben folyamatosan újabb és újabb operett dalok csendülnek fel olyan legendák tollából mint Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál.

  A Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A víg özvegy, a Leányvásár, a Mágnás Miska, a Luxemburg grófja, A mosoly országa és a Cigányszerelem dalait már jól ismeri a közönség de a műsorban egy-egy különlegesség is elhangzik minden évben.

  A Budavári Palotakoncerteken fellép Fischl Mónika, Frankó Tünde, Boncsér Gergely, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Dancs Annamari, Oszvald Marika, Vágó Zsuzsi, Kerényi Miklós Máté, Peller Károly, Gömöri András Máté és Laki Péter.

  2015. augusztus 7-én és 8-án ismét a legnagyobb nevekkel és a legszebb operett melódiákkal várják a közönséget a Budai Vár Oroszlános Udvarában felállított szabadtéri koncertudvarban.

  A 2015-ös koncertekre jegyeket már 4200 forinttól vásárolhatnak az érdeklődők! Jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Kontor
  Dátum: 2015.05.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: