Operettinfo.hu - Il Volo koncert a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt! • Il Volo koncert a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!

  Az új generációs Három tenorként emlegetett popera sztárok az Il Volo hármasa mindenkit elvarázsol hangjával. Olaszország egyik legismertebb csapata már az egész világot meghódította. A magyar közönség a 2015-ös Eurovízión láthatta őket, hiszen ők képviselték az olaszokat. Pályájuk egy igazán izgalmas út ami Olaszországban indult Amerikában folytatódott és egy londoni stúdióban bontakozott ki. Pályájuk során duetteztek Eros Ramazzottival és a Három Tenor legendájával Placido Domingoval. Amerikai debütálásuk után egy karácsonyi lemezt is piacra dobtak. Az Il Volo 2018-ban először Magyarországon is koncertezni fog új turnéja keretein belül.

  Az Il Volo 2018. december 10-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható és hallható!

  Jegyvásárláshoz kattints ide!

  A koncert különlegessége, hogy Andrea Bocelli karmestere vezényli majd. Közreműködik az Óbudai Danubia zenekar is.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2018.09.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: