Operettinfo.hu - Király Színház Operett Gála 2020-ban a MOM-ban - Jegyek itt! • Király Színház Operett Gála 2020-ban a MOM-ban - Jegyek itt!

  A Király Színház műsorában népszerű bécsi és budapesti operettszerzők műveinek melódiái csendülnek fel az ország ének- és színművészei tolmácsolásában. A Gála különlegessége az áriák közötti, úgynevezett „interaktív-narráció”. Segítségégükkel a nézők megismerkedhetnek az operett – mint műfaj – kialakulásának történetével. Megtudhatják, hogy mit mondott Puccini Lehár Ferencnek, amikor először látta a Mosoly országát, vagy mi volt az eredeti címe a leghíresebb Kálmán Imre operettnek, a Csárdáskirálynőnek. A tánc szerelmesei sem maradnak élmények nélkül, a zeneszámok kiegészítéseként és önálló betétként is láthatnak táncprodukciókat hazai művészek előadásában.

  A Király Színház Operett Gálája 2020. február 8-án a MOM KULT-ban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Az est folyamán több ismert dal is elhangzik: JAJ, CICA!; HAJMÁSI PÉTER; LONDONBAN, HEJ!; CINTÁNYÉROS CUDAR VILÁG; MESSZE A NAGY ERDŐ; HEJ, CIGÁNY!, RINGÓVÁLLÚ CSENGERI VIOLÁM; A JÁNYOK, A JÁNYOK… .

  Közreműködők:

  Balog Tímea
  Denk Viktória
  Pánczél Klaudia
  Szegő Adrienn
  Kovács Szilárd
  Petróczi Gábor
  Kovács Etele
  Sövegjártó Áron

  Narrátor: Bácsatyai Gergely

  Közreműködik: a Királyszínház tánccsoport  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.01.01.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: