Operettinfo.hu - Operettsztár játsza Jézust az új passiójátékban az Arénában! • Operettsztár játsza Jézust az új passiójátékban az Arénában!

  Passio2020 címeel 2020. április 4-én mutatják be a Papp László Budapest Sportarénában a Jézus életének utolsó napjait felidéző passiójátékot. A produkció a világ legnagyobb passiójátéka lesz, hiszen 2020 önkéntest várnak jelmezes közreműködőnek. A Passió 2020 hőse Jézus mellett egy mai huszonéves, egyetemista fiatalember, aki a saját útját járva szembesül a passió alapkérdéseivel, civil ruhás mai alakként jelenve meg a kosztümös szereplők között - mondta el Meskó Zsolt, a darab írója és rendezője.

  Az előadás legfontosabb szereplőjét Jézust, a Budapeti Operettszínház művésze Gyögy-Rózsa Sándor alakítja, akit korábban már a Jézus Krisztus Szupersztárban, valamint a Mária evangéliuma előadásban láthatott a közönség Jézus szerepében. Azonban ez a produkció sokmindenben más lesz, hiszen, ahogyan György-Rózsa Sándor fogalmazott, ebben az előadásban nem csak, hogy nem énekel, de meg sem szólal. Az előadásban most nem színészként, hanem a keresztény közösség tagjaként vesz részt.

  A passiójátékba bárki jelentkezhet, hiszen a színpadra 2020 önkéntest szeretnének elcsábítani. Az Aréna monumentális terében való szereplés maradandó élmény lehet mindenkinek. Az előadásra január 15-től kaphatóak a jegyek!

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!


  A színjátszásra jelentkező önkéntesek a passio2020.hu oldalon regisztrálhatnak február 27-ig - közölte Grundtner Marcell Károly, a produkciót szervező Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője a csütörtöki sajtótájékoztatón Budapesten.
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.03.05.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: