Operettinfo.hu - Együtt Zsomborért musical és operett koncert! Jegyek itt! • Együtt Zsomborért musical és operett koncert! Jegyek itt!

  Pár napja a MusicalPlusz közönsége gyűjtött pénzt, amiről így írtak a szervezők:
  "Jó reggelt! Csodálatos közönség vagytok! Zsombornak vasárnap 180.000 Ft-ot sikerült összegyűjteni. Önzetlenül, és türelmesen álltatok sorba, hogy segíthessetek a kisfiún mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen jó emberek járnak a MusicalPluszra! "

  Most pedig így újabb kezdeményezés indult a kisfiú megsegítésére. EGYÜTT ZSOMBORÉRT címmel 2020. február 6-án kerül megrendezésre a koncert, amit jótékonysági céllal rendeznek Budapesten a Marczibányi Téri Művelődési Központban.
  Operett és musical sztárok jótékonysági koncertje egy 13 éves fiúért, aki agydaganatban szenved.

  Fellépő művészek: Bordás Barbara, Fischl Mónika, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly, Dolhai Attila

  Közreműködik: Sturcz Szmollbend

  A hazai operett és musical élet ikonikus alakjainak jótékonysági koncertjén műfaji sokszínűségre számíthatnak. Egyaránt felcsendülnek az operett és a musical nagy slágerei, duettek és szóló dalok. Részleteket hallhatnak többek között az István a királyból és a Csárdáskirálynőből és a nagy közös éneklés sem maradhat el.

  A fellépő művészek azért döntöttek Zsombor támogatása mellett, mert Magyarországon nincs lehetőség a további kezelésre. Kölnben, az ottani klinika visszajelzése alapján tudnák fogadni, ahol egy utolsó esélyt kaphatna a gyógyulásra.
  Ehhez a családnak 30 millió forint segítségre lenne szüksége.
  A Budapesti Semmelweis Klinika Tűzoltó utcai gyermekklinikáján lehet érdeklődni, a kérés valódiságával kapcsolatban.

  A koncert időtartama: 90 perc szünet nélkül

  Online jegyvásárlás ide kattintva!

  Már egy megosztás is segíthet hiszen a megosztás által mások is hallanak a koncertről és lehet, hogy jegyet vásárolnak. Reméljük, hogy általunk is sokakhoz eljut a hír!

  Ha pedig közvetlen szeretné valaki támogatni az ügyet, arra is van lehetőség. A számlaszámok és lehetőségek.

  1. A Bátor Kicsi Lélek Alapítvány bankszámlájára
  OTP 11742173-20174752
  Közlemény: "Adomány Zsombor gyógyulásáért"

  2. Miholecz Milán László (az édesapa) bankszámlájára
  MKB 10300002-10398428-49010016
  IBAN: HU29 1030 0002 1039 8428 4901 0016
  Közlemény: "Adomány Zsombor gyógyulásáért"

  3. Paypal-on keresztül ide kattintva!
  Közlemény: "Adomány Zsombor gyógyulásáért"  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.01.15.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: