Operettinfo.hu - Országos Operett és Musical Fesztivál 2020 - Jegyek és program itt! • Országos Operett és Musical Fesztivál 2020 - Jegyek és program itt!

  Az elmúlt évek visszajelzései alapján az Országos Operett és Musical Fesztivál megszervezése egyértelműen sikeresnek mondható. Az elmúlt években a közönség aktív érdeklkődése igazolta, hogy mindkét műfaj számot tart az érdeklődésükre. A 2020-as program is összeállt már.

  Az Agria Nyári Játékok programjába így Békéscsabáról érkezik a My Fair Lady musical és a Tanulmány a nőkről, Veszprémből a Hair musical, a NÍVÓT produkció előadásában a Sybill, a Magyr Zenés Színház előadásában A víg özvegy lesz látható. A legnagyobb musical siker A Pál utcai fiúk indítja az augusztust, mjd Eger saját musicalje az Egri csillagok után A mosoly országa és a Viktóriaoperett zárja a fesztivált.

  A fesztiválon olyan különlegességek is lesznek mint a Bon-Bon dalokból készült Haverok, Buli, Bon-bon musical, valamint az Omega musical, a Gyöngyhajú lány balladája.

  Az előadásokra már kaphatóak a jegyek. Jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.02.02.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: