Operettinfo.hu - Luxemburg grófja a TV-ben! • Luxemburg grófja a TV-ben!

  A Budapesti Operettszínház 2017-ben bemutatott Luxemburg grófja előadását 2020. február 15-én 21:40-től lesz látható az M5 műsorán.

  A Luxemburg grófja az operettirodalom egyik legmulatságosabb története, amelyben a gazdag, szenilis vénember, Sir Basil szerelmével üldözi az ünnepelt énekesnőt, Didier Angèle-t, akit persze sokkal jobban érdekelnek az éhenkórász fiatal művészek. Közülük is leginkább René, aki váratlanul értesül róla, hogy Luxemburg grófja lett, s ezt a címet egy névházasság formájában azonnal el is adja Sir Basilnak... A meglepetésekkel, cselszövésekkel és szerelmi párviadalokkal teli szellemes és fordulatos történet Lehár Ferenc olyan örökzöld melódiáinak szárnyán jut el a kötelezően boldog végkifejletig, mint például a Polkatáncos vagy a Szívem szeret.

  A tévés felvétel szereplői Dolhai Attila, Fischl Mónika, Kálloy Molnár Péter, Frankó Tünde, Szendy Szilvi, Kerényi Miklós Máté, Kálid Artúr, Oláh Tibor, Pálfalvy Attila és Siménfalvy Ágota.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.02.10.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: