Operettinfo.hu - Az Operettszínház sztárjai is fellépnek Mága Zoltán Újévi Koncertjén! • Az Operettszínház sztárjai is fellépnek Mága Zoltán Újévi Koncertjén!

  A hagyomány folytatódik, Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel indítják az évet a Papp László Budapest Sportarénában, kimagasló színvonalú élménnyel, káprázatos látványvilággal és természetesen Strausshoz hű miliővel, több mint tízezer vendéget várnak.

  1939 óta minden év első napján rendezik meg Bécsben az Újévi koncertet, ahol évről évre egyre impozánsabb eseményben lehet része a több ezer osztrák és - kifejezetten erre az alkalomra - a fővárosba látogató külföldieknek.

  Mága Zoltán hegedűművész ezt a hagyományt kívánja életre kelteni hazánkban, amikor neves művészkollégáival karöltve egy egészestés Újévi Koncert meg-szervezésén fáradozik.

  Nem titkolt szándéka, egy olyan tradicionális esemény létrehozása, amely a kiemelkedő hazai kulturális fesztiválok mellett, újabb nemzetközi művészeti és turisztikai elismerést szerezhet Magyarországnak.

  Az elmúlt évek során mindig különleges sztárvendégek voltak a teltházas koncerten. Ha nem akar lemaradni vegye meg már most a jegyeit!

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

  Fellépők:
  Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, Keresztes Ildikó (X-faktor) és Zsédenyi Adrienn énekesnők, Gulyás Dénes, Kiss B. Atilla és Pándy Piroska operaénekesek, Faludi Judit Liszt-díjas csellóművész, Galambos Lajos trombitaművész, Détár Enikő színművésznő, Tolvai Renáta (Megasztár), Pataki Attila, Pintér Tibor, Kökény Attila, Tóth Vera és Tóth Gabi valamint az Operettszínház művészei. A koncert rendezője: KERO

  Ha nem akar lemaradni jövőre se a koncertről, akkor nyomja meg a Tetszik gombot és csatlakozhat az esemény facebook csoportjához.


  Jegyárak:
  3000Ft, 3200Ft, 3900Ft, 5900Ft, 6900Ft, 7900Ft, 11900Ft, 14900Ft, 29900Ft, 35000Ft  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.12.15.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: