Operettsztárok a 100 tagú Cigányzenekar Margitszigeti koncertjén - Jegyek itt!

2023.07.20 kovacsad

Operettsztárok a 100 tagú Cigányzenekar Margitszigeti koncertjén - Jegyek itt!

Operettsztárok lépnek fel a Utazás a világ körül című 100 tagú cigányzenekar koncertjén 2023. augusztus 17-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A legendás cigányzenekar Budapesten 2023-ban kizárólag nyáron a Margitszigeten, valamint decemberben a Budapest Kongresszusi Központban lép fel teljes létszámban, 100 zenésszel. Minden alkalommal lenyűgözi a közönséget az élmény, mikor a 100 tag együtt lép színpadra és kezdi el játszani a várva-várt, népszerű dalokat. A patinás együttes maga a csoda, a kincs. Nem véletlen, hogy 2014-ben bekerültek a Hungarikumok Gyűjteményébe, azok közé a kincseink közé, melyeknek fő jegyei a nemzeti érték. Ezt az értéket őrzi és ápolja a Margitszigeti Színház, ahol ismét átélheti a közönség ezt a csodát.

Az Utazás a világ körül című 100 tagú cigányzenekar koncert 2023. augusztus 17-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Sztárvendégek: Peller Anna, Dancs Annamari, Peller Károly, Laki Péter

Komolyzenei művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát játszanak, a műsor lenyűgöző és megunhatatlan.

„Mindig gondosan figyelek a repertoár összeállításakor, hogy magyar és cigány zeneszerzők darabjai legyenek a műsoron, illetve magyaros és cigányos dallamok felhasználásával íródott külföldi zeneszerzők művei is, mint például Monti csárdása, Brahms magyar táncai, vagy Sarasate Cigányosan című műve.” -mondta Beke Farkas Nándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2024