Operettinfo.hu - OSZI-BOSZI A repülő nagyanyó az Operettszínházban! Jegyek itt! • OSZI-BOSZI A repülő nagyanyó az Operettszínházban! Jegyek itt!

  2012. december 16-án mutatja be a Budapesti Operettszínház az új gyerekműsorát OSZI-BOSZI, A repülő nagyanyó címmel. Az előadás gyerekeknek és operett kedvelő nagyszülőknek szól. Kétségtelenül az egyik legjobb módja annak, hogy a gyerekekhez közelebb hozza a színház az operettet. Bravúros előadásában hallhatunk operett-slágereket, megcsodálhatjuk, ahogyan a "cigánykerék- és bukfencKIRÁLYNŐ" vidáman, könnyedén és szeretettel, nagy-nagy szeretettel játszik minden alkalommal. És estéről estére óriási sikert arat. Mosoly, kacagás, nevetés kíséri végig valamennyi alakítását. Az előadások végén pedig az elmaradhatatlan vastaps, éljenzés.
  Az Oszi-Boszi főszereplője pedig nem más, mint Oszvald Marika, akinek hangját a gyerekek talán már a Kis Hableány című Disney meséből felismerik. Hiszen a mese magyarországi bemutatóján Oszvald Marika kölcsönözte hangját Arielnek. Az idősebb generáció számára pedig sok bravúros alakítás főhősnőjét testesíti meg Oszvald Marika.

  A kifejezetten Oszvald Marika számára írt darab 2012 decemberében kerül bemutatásra sok zenével, tánccal és számtalan meglepetéssel. Karácsonyi ajándéknak szeretnék adni ezt a produkciót gyerekeknek és szüleiknek, nagymamáknak és nagypapáknak: egy igazi, jóságos Oszi-Boszi, egy repülő nagyanyó kalandos történetét.

  Jegyárak: 500, 1000, 1200, 1400 Ft Jegyek október 1-től vásárolhatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás MySpace-hez RSS  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.09.30.


  Kereső
  Hírlevél
  © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2020


  j lap - 1

  Partnerek: