A diótörő a Budapesti Operettszínházban - Jegyek itt!

2023.12.02 kovacsad

A diótörő a Budapesti Operettszínházban - Jegyek itt!

Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2023. decemberétől lesz ismét látható!

A Budapesti Operettszínház legnagyobb karácsonyi sikere volt múlt évben a Diótöő, így a 2023-as adventi és karácsonyi időszakában ismételten látható lesz a jól ismert balett klasszikus. A múlt évben a jegyek alig pár hét alatt elfogytak, így sokan lemaradtak az előadásokról.

A mű alapja E. T. A. Hoffmann A diótörő és az egérkirály című karácsonyi meséje. A történet szerint Marika egy diótörő bábut kap karácsonyra ajándékba a nagybátyjától. A bábu a kislány álmában hercegként kel életre, és magával viszi őt egy varázslatos utazásra.  Megküzdenek a gonosz Egérkirállyal és hadseregével, hogy tovább mehessenek az álmok útján, a játékok országába, ahol a bűvös képzelet uralkodik.  

Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2023. decemberétől lesz látható.  A 2023-as előadásokra már ősztől kaphatóak a jegyek! Az előadást 2 felvonásban játsszák, játékideje 2x50 perc, megtekintését 6 éves kortól ajánljuk.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A múlt évadban az előadás akkora siker volt, hogy pár hét alatt minden jegy elkelt, így aki nem akar lemaradni, annak érdemes időben megváltania a jegyeket!

A múlt évben Klára hercegnő szerepében Kozmér Alexandra (Harangozó-díjas balettművész), Ottlik M. Laura (a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosa, Magyar Ezüst Érdemkeresztes művész) és Szelényi Dóra, a Magyar Táncművészeti Egyetem IX-ik évfolyamos, végzős hallgatója mutatkozik be, Diótörő hercegként Gallai Zsolt (a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosa), Sík Milán (a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosa, az Év férfi táncosa 2018) és Somai Valér, a Magyar Táncművészeti Egyetem  2018-ban végzett hallgatója alakította. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2024