KERO rendezése is látható lesz a Szegedi Szabadtéri Játékok 2024-es műsorán!

2024.03.16 kovacsad

KERO rendezése is látható lesz a Szegedi Szabadtéri Játékok 2024-es műsorán!

A Monarchia Operett mutatja be a „Kálmán Imre – 120 perc a Föld körül” zenés utazás az Operettkirály dallamaival című operettgáláját 2024. július 10-én az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Jegyek lentebb!

Budapest, Kolozsvár, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva báltermeibe és egzotikus zugaiba invitálja nézőit az Újszegedi Szabadtéri Színpad operettgálája. A kétórás zenés utazáson a világ egyik legismertebb magyarja, Kálmán Imre hihetetlen életművének legnépszerűbb darabjaiból hangzanak el részletek a Kossuth-díjas, Érdemes Művész, Kerényi Miklós Gábor rendezésében. Árvai Dániel, Denk Viktória, Kollár Péter Erik, Frankó Tünde, Haraszti Elvira és  Kádár Szabolcs János, valamint a Monarchia Operett tánckara és zenekara a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, a Cirkuszhercegnő, a Chicagói hercegnő, a Zsuzsi kisasszony, A Montmartre-i ibolya, a Cigányprímás, az Ördöglovas és a Hollandi menyecske című operettek legismertebb slágereit és ritkábban játszott gyöngyszemeit kelti életre a Szabadtéri színpadán különleges effektekkel megidézve az operettirodalom legkülönlegesebb helyszíneit.

A Monarchia Operett mutatja be a „Kálmán Imre – 120 perc a Föld körül” zenés utazás az Operettkirály dallamaival című operettgáláját 2024. július 10-én az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereplők:

Árvai Dániel, Denk Viktória, Kollár Péter Erik, Frankó Tünde, Haraszti Elvira és Kádár Szabolcs János 

a Monarchia Operett tánckara és zenekara

Zenei vezető/Karmester: Kéménczy Antal
Díszlet: Rákay Tamás
Jelmez: Kollár Péter Erik

Rendező: Kerényi Miklós Gábor Kossuth-díjas, Kiváló művész

A szereplőváltoztatás jogát a produkció fenntartja. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2024