Te rongyos élet - Az Operettszínház gálája a TV-ben!

2024.06.07 kovacsad

Te rongyos élet - Az Operettszínház gálája a TV-ben!

Bordás Barbara Dolhai Attila, Fischl Mónika, Homonnay Zsolt, Szendy Szilvi, Széles Flóra, Vadász Zsolt és még sokan mások szerepelnek a csodás műsorban.

A statisztikusok szerint nem telik el olyan óra, hogy valahol a nagyvilágban, TV-ben, színházban vagy rádióban, ne csendülne fel egy-egy Kálmán-melódia, így Kálmán Imrét méltán tartják minden idők legtöbbet játszott operettszerzőjének. Operettet nem csupán mi, magyarok játszunk, ám a magyar ember temperamentuma termékenyíti meg a világon egyedülálló módon ezt a műfajt, és teszi egyedivé.

A jubileumi évadot 2022-ben nagyszabású, elegáns gálával indította a Budapesti Operettszínház. Minden idők legtöbbet játszott operettszerzője, Kálmán Imre emléke és munkássága előtt tisztelegve legnagyobb slágereiből nyújtanak át Önöknek egy csokrot, mintegy keresztmetszetét adva a Kálmán-operettek színes, szórakoztató világának. Az est során meglepetés produkciókkal is kedveskednek nézőinknek. Az előadás rendezője Homonnay Zsolt.

A gála az M5 műsorán június 15-én 23:49-kor lesz látható!

Fellépők:
Bojtos Luca, Bordás Barbara Dénes Viktor, Dolhai Attila, Erdős Attila, Fischl Mónika, Homonnay Zsolt, Kiss Diána, Laki Péter, Langer Soma, Lévai Enikő, Lukács Anita, Szendy Szilvi, Széles Flóra, Vadász Zsolt

 

  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2024