120 perc a Föld körül Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!

2023.06.09 kovacsad

120 perc a Föld körül Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!

Kálmán Imre: 120 perc a Föld körül 2023. július 27-én Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

Varázsos dallamok, különleges ritmusok, felfokozott érzelmi kitörések. Keringők, polkák, vad tangók, bódító indiai hangzatok és fékezhetetlen magyar csárdások. Bárok és orfeumok mélye, paloták tükörterme, mesés búvóhelyek érzékisége. Arisztokraták és könnyűvérű hölgyek, maharadzsák és kán-kán táncosnők. Spanyol dámák és muzsikus cigányok. Sok-sok nép és nemzet asszonyai és férfiúi, valamint Ízig-vérig magyar legények és magyar lányok. Humorral, vidámsággal, szerelemmel, romantikával fűszerezve, változó helyszínekhez illő, egyedülálló, pompás színes jelmezvilággal, látványképpel és különleges effektusokkal, gazdag világítással várja látogatóit a Monarchia Operett. A Monarchia Operett gálaestje egy zenés utazásra invitálja nézőit. Kálmán Imre, a világ egyik legismertebb magyarjának hihetetlen életművéből válogattuk előadásunk magyaros, franciás, oroszos, amerikai és indiai hangulatot árasztó elemeit.
Felhangzanak a jól ismert számok, a „Jaj cica” a „Te rongyos élet” a „Hej, cigány” valamint a szintén elbűvölő, de kevésbé ismert dalok, mint a „Szép Chicago” a „Shopping tercett”, vagy a „Dzsaipur csodakertje”.

Kálmán Imre: 120 perc a Föld körül 2023. július 27-én Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereplők:  Árvai Dániel, Denk Viktória, Kollár Péter Erik, Frankó Tünde, Gats Éva/ Haraszti Elvira és  Kádár Szabolcs János

Monarchia Operett tánckara és zenekara
Zenei vezető/Karmester: Kéménczy Antal
Díszlet: Rákay Tamás               
Jelmez: Kollár Péter Erik
Rendező: Kerényi Miklós Gábor
Kossuth díjas, Kiváló művész

Részletek csendülnek fel a „Csárdáskirálynő, a „Marica grófnő”, a „Bajadér”, a „Cirkuszhercegnő”, a „Chicagói hercegnő”, a „Zsuzsi kisasszony”, a „Montmartréi ibolya” a „Cigányprímás”, az „Ördöglovas” és a Hollandi menyecske c. operettekből.

A zenés utazás során pár mondat erejéig Kálmán Imre kalandos életéről is hallhat a nagyérdemű.
Dőljenek hátra és adják át magukat a világkörüli utazásnak, élvezzék a látványt, az éneket, a táncot, a győzedelmes muzsikát!

Az előadás 150 perc, egy szünettel. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - OperettInfo.hu 2006-2023